Selv om produksjonsselskapet vårt er nytt, er vi ikke akkurat noen ferskinger

Velkommen til hjemmesidene til Tabletop. Vi har ett mål for øyet, og det er å levere visuelt høyverdige filmer enten det dreier seg om kompliserte produktopptak, eller oppdraget er å formidle den gode ideen på en spennende og original måte.

Hallvard Bræin er Tabletops regissør. Han har mange hundre produksjoner bak seg, både fra Norge og internasjonalt og har også gjort flere helaftens dokumentarfilmer for kino og TV. I de produksjonene hvor det er naturlig å kombinere regi og foto, vil Hallvard fylle begge funksjonene.

Simen Bang-Hansen har jobbet med produksjon av spillefilmer og reklamefilmer siden 1993 og har de siste årene drevet sitt eget produksjonsselskap hvor han blant annet har samarbeidet mye med Hallvard.

Hvorfor det er smart å kontakte oss.

For det første er det ganske mange kreative i reklamebransjen som kjenner oss allerede enten de har arbeidet sammen med bare en av oss eller begge to. Da vet de at Hallvard er entusiasten som aldri gir seg før han er helt fornøyd, og at Simen kanskje er den ryddigste produsenten i bransjen. Begge er lette å kommunisere med og blir satt pris på av skuespillere, reklamebyråer og annonsører fordi de er uten primadonnanykker. Med bare to personer, i alle fall nå i oppstartsfasen, har vi selvfølgelig små administrasjonskostnader slik at vi kan bruke ressursene på de filmene vi lager. Og helt til slutt: Selv om vi har hundrevis av filmer å vise til fra tidligere, vil vi selvfølgelig gi jernet for at produksjonene til Tabletop skal overgå det vi har gjort tidligere.